Specialisaties

Deskundigheid is altijd in beweging. Wanneer men stopt met ontwikkelen, dan stopt men met kwaliteit leveren. CesarHorst staat dan ook niet stil, maar bouwt aan de toekomst en daarmee aan uw gezondheid.

We richten ons op het verbreden van deskundigheid en tegelijkertijd op verdieping van deskundigheid. Bij aanmelding in onze praktijk houden wij specifiek rekening met uw zorgvraag zodat u wordt behandeld door de therapeut die met zijn verworven kennis, deskundigheid en specialisaties het beste bij u aansluit.

In de loop der jaren zijn een breed aantal specialisaties in de praktijk verworven en biedt onze praktijk onder andere de volgende mogelijkheden: 

onverklaarde klachten
Voor behandeling van zogenaamde Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Dit zijn langdurige klachten niet kunnen worden verklaard door een medische oorzaak.

slaapoefentherapie
Voor behandeling van slaapproblemen bij volwassen en kinderen, zoals niet in slaap vallen, niet kunnen doorslapen en vroeg wakker worden.

schroth-scoliose therapie
Een wetenschappelijk aangetoond effectieve behandeling van een scoliose.

adem- en ontspanningstherapie
Voor behandeling van spanningsgerelateerde klachten, zoals hyperventilatie, spanningshoofdpijn, stress, RSI/KANS, rugklachten, algehele vermoeidheid, hartkloppingen, spier- en gewrichtsklachten, prikkelbaarheid, moeite met concentreren, piekeren

CesarFit
Voor begeleid bewegen in groepsverband, om fit te blijven of juist actief te ontspannen, in een groep bewegen onder deskundige begeleiding. 

E-mailen
Bellen
LinkedIn