CesarHorst

CesarHorst is dé praktijk voor Oefentherapie (voorheen Cesar en Mensendieck) in de regio Horst aan de Maas. Het is een professionele en moderne zorgaanbieder waar u als cliënt centraal staat. Wij hebben passie voor ons vak, een professionele aanpak en sterke patiëntgerichtheid. Ons team van ervaren oefentherapeuten bestaat uit bewegingsspecialisten die er, samen met u, op enthousiaste wijze aan werken om uw klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.


CesarHorst is gevestigd in het Zorghoes in Horst en in 't Laefhoes in America. In beide gezondheidscentra werken we nauw met andere zorgverleners samen. Dit biedt ons de mogelijkheid uw zorgvraag nog completer te beantwoorden

Ieder persoon en elke klacht is anders. De lichaamsbouw is persoonlijk, iedereen heeft eigen interesses en voorkeurspatronen en –bewegingen. Klachten verschillen van persoon tot persoon, werkzaamheden lopen uiteen van zittend administratief werk tot zware fysieke belasting, hobby`s zijn divers…. Dit vraagt om de persoonlijke, klachtgerichte en motiverende aanpak die u bij CesarHorst krijgt. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich doordat wij werken vanuit eigen kracht, specifieke werkwijze en deskundigheid. Daarbij werken wij op een betrouwbare en respectvolle wijze. De samenwerking tussen therapeut en patiënt is de basis voor het succes van de therapie. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Naast de reguliere oefentherapie bent u bij CesarHorst, ook aan het juiste adres voor Psychosomatische oefentherapie. Verder hebben onze therapeuten zich gespecialiseerd in het behandelen van o.a. slaapproblemen, scoliose (Schroth), chronische pijn, rugklachten, nek/schouderklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten, arbeidsgerelateerde klachten, houdingsafwijkingen bij scholieren en ademhalingsklachten.

CesarHorst: uw professionele coach in gezond bewegen!

E-mailen
Bellen
LinkedIn