Contact en aanmelden

Er zijn 2 manieren hoe u bij CesarHorst kunt starten:

  • met verwijsbrief 
    U kunt in overleg met uw huisarts of specialist bepalen of het zinvol is Oefentherapie Cesar te starten. Indien het zinvol is te starten met oefentherapie Cesar krijgt u een verwijsbrief van uw arts en kunt u zich bij ons aanmelden. 
  • zonder verwijsbrief
    U kunt zich ook rechtstreeks, zonder overleg met de huisarts en zonder verwijsbrief, bij ons aanmelden. Dat heet directe toegankelijkheid oefentherapie (kortweg “DTO”) en maakt oefentherapie voor iedereen rechtstreeks bereikbaar! 
    Wanneer u zich rechtstreeks, zonder verwijzing door een arts of specialist aanmeldt, dan zal er door de oefentherapeut eerst een zorgvuldige screening worden gedaan. Deze screening moet aan het licht brengen of u als patiënt met uw klachten bij ons als oefentherapeut inderdaad aan het juiste adres bent. Deze stap is dus heel belangrijk. Wanneer er blijkt dat  iets anders aan de hand is, bijvoorbeeld een aandoening waarvoor oefentherapie niet de juiste oplossing biedt, dan moet dat natuurlijk zo snel mogelijk helder zijn. In zo’n geval krijgt u als patiënt het advies om alsnog naar de (huis)arts te gaan. Blijkt oefentherapie Cesar inderdaad de juiste behandelmethode voor u, dan zal daarna een behandeldoel opgesteld worden en begonnen met de therapie.


Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 
077- 3987748 of u stuurt een email aan info@cesarhorst.nl.
Op basis van de tijden die voor u passend zijn, de specialisaties van onze therapeuten en uw eigen voorkeuren wordt bepaald welke therapeut het beste bij u past en zal een eerste afspraak ingepland worden.

CesarHorst kent de volgende openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00 uur
donderdagavond 19.00 - 22.00 uur
zaterdag 8.00 - 16.00 uur

Voor mailcontact kunt u mailen naar:
info@cesarhorst.nl
miranda@cesarhorst.nl
jolanda@cesarhorst.nl
agny@cesarhorst.nl

 


E-mailen
Bellen
LinkedIn